SKVĚLÝ SLEPIČÍ VÝVAR

Date:

I vy si rádi pochutnáváte na výborné slepičí nebo kuřecí polévce? Chtěli byste, aby vývar byl nejen chutný, ale aby měl i krásnou zlatavou barvu?

Zde je osvědčený trik šéfkuchaře:

Dříve než dáte umyté slepičí nebo kuřecí maso vařit, vložte jej na 20 – 30 minut do pekáče. Podlijte ho trochu vodou a dejte zapéct do trouby. Teprve když je maso dozlatova opečené, vložte ho do hrnce s vodou a uvařte z něj polévku.

Bone broth made from chicken in a glass jar, with carrots, onions, and celery root in the background

RECEPTY
VÝVAR Z UZENÉHO MASA S CHILLI
90 minutSuroviny na vývar z uzeného masa s chilli: 500 g hovězích kostí, 300 g mrkve, 200 g petržele, 200 g kedlubny, 200 g celeru, sůl… Čti dál
Polévka bude mít krásná zlatavá oka a výbornou chuť. V případě, že chcete mít barvu polévky ještě výraznější, opečte pokrájenou mrkev, kterou chcete dát do polévky na troše tuku a teprve poté vložte do polévky.

- Reklama -pr článek

Nové příběhy

Další články autora
Katka

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří...

Co potřebujte vědět před stavbou kurníku. Tipy pro začínající chovatele.

Taky sníte o vlastních slepicích, které vám budou den...

Objevte svět kvalitních stanů aneb pod pokličkou značky TENTino

Dodavatelů párty stanů figuruje na tuzemském trhu skutečně široká...