SKVĚLÝ SLEPIČÍ VÝVAR

Date:

I vy si rádi pochutnáváte na výborné slepičí nebo kuřecí polévce? Chtěli byste, aby vývar byl nejen chutný, ale aby měl i krásnou zlatavou barvu?

Zde je osvědčený trik šéfkuchaře:

Dříve než dáte umyté slepičí nebo kuřecí maso vařit, vložte jej na 20 – 30 minut do pekáče. Podlijte ho trochu vodou a dejte zapéct do trouby. Teprve když je maso dozlatova opečené, vložte ho do hrnce s vodou a uvařte z něj polévku.

Bone broth made from chicken in a glass jar, with carrots, onions, and celery root in the background

RECEPTY
VÝVAR Z UZENÉHO MASA S CHILLI
90 minutSuroviny na vývar z uzeného masa s chilli: 500 g hovězích kostí, 300 g mrkve, 200 g petržele, 200 g kedlubny, 200 g celeru, sůl… Čti dál
Polévka bude mít krásná zlatavá oka a výbornou chuť. V případě, že chcete mít barvu polévky ještě výraznější, opečte pokrájenou mrkev, kterou chcete dát do polévky na troše tuku a teprve poté vložte do polévky.

- Reklama -pr článek

Nové příběhy

Další články autora
Katka

Čištění auta aneb kolik stojí detailing interiéru?

Počet motorových vozidel na českých silnicích neustále stoupá, což...

Jak správně vybrat společnost, která poskytuje půjčky pro seniory?

Lidé ve středním věku ve většině případů nemají problémy...

Srovnání Speedify VPN Free vs IVPN: V čem je která lepší?

Vyplatí se objednat Speedify VPN Free, nebo raději zvolit...

Plazmová svářečka: Zařízení pro svařování i dělení materiálů

Plazmová svářečka bývá využívána zejména pro svou schopnost efektivně...