NOVÝ STYL PRO KLUKY: ABSTRAKCE, KAM SE PODÍVÁŠ

Date:

Pokud máte doma menšího či většího mladého pána, určitě vás bude zajímat, co „poletí“ nejbližší sezónu. Jaro v chlapecké módě se ponese ve stylu abstraktních vzorů, skvrn, fleků, kombinací pestrých barev. Najdeme je na každém kousku oblečení – od spodního prádla po čepice a bundy.

Praktičnost, ale také schopnost upoutat

Časy, kdy bylo chlapecké oblečení nenápadné a používalo jen černou, modrou a případně ještě pár dalších zemitých barev, je naštěstí už za námi. Co stále zůstává a dostává stále větší význam, je praktičnost oblečení. Ta se odráží nejen na nových použitých materiálech, ale také na střizích, které zbytečně nepřekážejí, ale také netlačí a neominují.

Z barev, které přibývají do chlapecké módy v tomto období, určitě je třeba zmínit růžovo-oranžovou, světle žlutou, světle tyrkysovou či pistáciovou.

Two happy little kids boys embracing in rural settings. Funny children, siblings and best friends making vacations and enjoying summer day. Family portrait. Life in the Countryside

Abstraktní vzory a fleky

Největším trendem však v příštích měsících budou trička, mikiny a bundy s abstraktními barevnými vzory. Můžeme je zařadit do dvou kategorií. Do první patří outfity, které jsou z kompletně „pomalované“ látky flekatými vzory. Do druhé kousky, které nesou jen pár barevných abstraktních vzorů na jednobarevném podkladu. Obě vypadají skvěle a dobře se kombinují. Díky těmto novinkám mají i kluci možnost vychutnat si zajímavé kombinace, které lze vytvořit z pár kusů oblečení.

- Reklama -pr článek

Nové příběhy

Další články autora
Katka

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří...

Co potřebujte vědět před stavbou kurníku. Tipy pro začínající chovatele.

Taky sníte o vlastních slepicích, které vám budou den...

Objevte svět kvalitních stanů aneb pod pokličkou značky TENTino

Dodavatelů párty stanů figuruje na tuzemském trhu skutečně široká...